Wij geloven dat je geschapen bent om te groeien en tot bloei te komen! Dit is de reden dat we in de toekomst activiteiten willen organiseren waarin GROEI centraal staat, want… wat je aandacht geeft, groeit!

Maak ze sterk – In de toekomst hopen we ook met regelmaat toerustingsmomenten te organiseren rondom opvoeden. Hoe kun je werken aan de weerbaarheid van je kind, vanuit de Bijbel als fundament? Niet alleen voor ouders, maar voor een ieder die verschil wil maken in het leven van een kind/tiener. Benieuwd naar de materialen of nieuwsgierig naar welke activiteiten we organiseren op andere locaties? Kijk op www.maakzesterk.nl

Talenten – Ben je muzikaal, creatief met de kwast of een kei in houtbewerken? Werk je graag met dieren of heb je juist groene vingers? Je ontdekt het pas wanneer je het probeert! Onder het mom “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan” (aldus Pippie Langkous) dagen we je uit om deel te nemen aan de verschillende activiteiten zodat je ontdekt welke talenten jij hebt en mag groeien! De ideeën voor de workshops zijn er volop maar de uitvoering is nog toekomstmuziek. Toch raden we aan om de agenda goed in de gaten te houden. Bij sommige workshops is het belangrijk om je aan te melden.