Tuinderij: Puur – lokaal – logisch!”

Onze missie is: gezond eten via een korte weg naar de klant! Groentes, natúúrlijk gezaaid en geoogst op de hofstede en daarnaast producten van de lokale boer. We krijgen vaak de vraag: is het biologisch? Wij maken geen gebruik van bestrijdingsmiddelen die slecht zijn voor mens en milieu! Gezond & puur voedsel, lokaal verbouwd… logisch toch?

Hofstede: “Hoop te vinden en een berg te ontdekken!” 

De uitspraak hierboven is iets wat we zelf ervaren in het leven en ook op deze plek! Iets wat we graag door willen geven aan onze kinderen omdat we geloven dat het hen helpt om te groeien. Samen zijn we nooit uitgeleerd! We geloven dat een ieder is geschapen om tot bloei te komen. Als gezin hebben we door het GELOOF in Jezus Christus een HOOP ontdekt waarop we verder willen bouwen. Zodat LIEFDE steeds meer zichtbaar wordt.


Het is ons verlangen om in de toekomst momenten te organiseren vol ontmoeting, opbouw & toerusting (klik hier voor meer informatie). Dat hofstede Reigersberg een plek is waar je HOOP mag vinden en een BERG mag ontdekken! Nu dit seizoen starten we met de tuinderij en gaan we vooral veel nieuwe dingen leren. We zullen veel momenten met jullie delen om van mee te genieten en uiteraard de oogst😉. Geniet!

Hierboven drie grote klusmannen die de deur van de kippenren hebben geschroefd,
je ziet ze groeien!